Schoolhandbaltoernooi 2023

Het toernooi is voor de groepen 3 t/m 8 en wordt gehouden op woensdag 4 oktober 2023. Mocht het door weersomstandigheden niet door kunnen gaan, dan is op woensdag 11 oktober 2023 de reservedag.

Alle teams spelen gemixed, jongens en meisjes samen. De indeling van de poules van de groepen hangt af van het aantal spelers/opgegeven teams. Groep 3/4 spelen in een gemengde poule, maar voor de groepen 5, 6, 7 en 8 hopen we een aparte poule te kunnen maken. Als na de aanmeldingen blijkt dat dit niet mogelijk is, kunnen we groep 5/6 en/of groep 7/8 alsnog mengen. Groep 3/4 speelt met 5 spelers inclusief de keeper (vliegende keep) op een klein veld, met maximaal 5 wissels. Groep 5 speelt met 5 spelers inclusief de keeper (vliegende keep) op een klein veld, met maximaal 5 wissels. (Bij een gemengde poule van groep 5 en 6 zal op een groot veld worden gespeeld.) Groep 6, 7 en 8 speelt met 6 spelers en 1 keeper (=7) op een groot veld, met maximaal 5 wissels.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de contactpersoon voor de schoolsporttoernooien bij uw kind op school.

locatie: HV Unitas'63 (op het sportterrein van MVS'71

Dr. Albert Schweitzerdreef 501
3146 TA Maassluis

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.